Onze diensten

Uitbreidingen op maat

Uibreidingen kunnen zowel in hout als aluminium. Voor aluminium ramen zijn wij gespecialiseerd in het merk SCHÜCO en SAPA. We maken steeds gebruik van superisolerend glas  en hanteren isolatiewaardes volgens de laatste normen.

Voor platte daken werken wij met het hoogwaardige EPDM mastersystems, hoogwaardig coated rubber, met de hoogste beschermingsfactor en lange levensduur. 

Voor screens en zonneweringen kiezen we vanuit onze ervaring voor Brustor of Renson. 

Renovatieprojecten

Van complete renovatie tot eiken bijgebouw, moderne carport of overkapping, dankzij onze bekwame vakmensen en ervaring kunnen wij een ruim aanbod aan renovaties aanbieden. Hoe klein of hoe groot het project ook is, onze aanpak blijft dezelfde. Professioneel, efficiënt en vakkundig. 

Veranda’s

Graag een uitbreiding onder de vorm van een veranda? Dat kan zowel in aluminium als in hout. Ook de stijl kan aangepast worden aan uw wensen, van klassieke lessenaarsdaken tot orangerieën. Het dak kan in dubbel gelaagd glas of in hoogwaardige plexi.

Ook zonneweringen behoren tot onze diensten, zowel op verandadaken als aan de voorzijde met screens en/of zonneluifels. Voor zwembaden kunnen wij overdekkingen in aluminium voorzien met dakkoepels die open kunnen.

Interesse in onze bouwprojecten?
Contacteer ons